info

Welkom op de website van freelance fotograaf Pim Velthuizen.

Leuk dat u rond kijkt op mijn website!  Hier kunt u een goede indruk van mijn fotografisch werk krijgen. Wat mij inspireert is om op een ontspannen wijze mensen te fotograferen zoals ze zijn met daarbij hun inbreng en soms emotie.

Plezier in mijn werk vind ik het aller belangrijkste. Zo probeer ik bij elke opdracht het maximale er uit te halen door foto's te maken die je blijven prikkelen. Als fotograaf ben je daarom nooit klaar. Iedere dag zie, hoor en ervaar je steeds meer en daardoor ontwikkel je jezelf iedere keer weer. Mijn eigen voorkeur gaat uit naar reportagefotografie waar niets van te voren is bepaald en de foto('s)  het "verhaal" moet vertellen.

Als fotograaf werk ik voor diverse opdrachtgevers en afnemers in o.a. de journalistieke en overheidssector. Dit vergt iedere keer weer een eigen manier van aanpakken. 

    


Vaste o
pdrachtgevers en afnemers

de Stentor
ANP Photo
De Telegraaf
Omroep Gelderland
GPD
Brandweer cluster EVA (Epe - Voorst - Apeldoorn)
Veiligheidsregio Noord-Oost Gelderland
SDU uitgevers


Pim Velthuizen is aangesloten bij

 

Pim Velthuizen Fotografie word gesteund door

Chipclean        De perfecte methode om je beeldsensor te reinigen


Contact

E-mail:      info@pvfotografie.nl


Disclaimer

De vorm en inhoud van deze website is door Pim Velthuizen Fotografie met uiterste zorgvuldigheid samengesteld. Indien onderdelen van deze website niet werken of de gegevens op deze website onjuist, onvolledig en/of verouderd zijn, is Pim Velthuizen Fotografie hiervoor niet aansprakelijk.

Bezoekers en/of gebruikers van de website's van Pim Velthuizen Fotografie kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de door Pim Velthuizen Fotografie aangeboden informatie. Pim Velthuizen Fotografie is daardoor ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie afkomstig van de website's van Pim Velthuizen Fotografie.

Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.